Gå til innhold

Hvordan får jeg kjøttbollene til å bli krispe


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Stek de i margarin i stekepanne, først på sterkere varme. Tror kanskje det kan funke...

Skrevet

Jeg gjør som iselin22, steker de på sterk varme først til de er brune og sprø uten på og så ettersteker på svak varme, evt i ovnen.

Skrevet

I tillegg til det som er nevnt er det viktig å ikke ha for mange i stekepannen på en gang, for da senkes varmen og de blir mer kokt enn stekt.

Skrevet

Rull kjøttbollene i mel før du steker dem. Da får de en fin "skorpe".

Jeg har dette tipset fra en kokebok om tyrkisk mat. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...