Blueberry Skrevet 25. april 2006 #2 Skrevet 25. april 2006 Stek de i margarin i stekepanne, først på sterkere varme. Tror kanskje det kan funke...
Arkana Skrevet 25. april 2006 #3 Skrevet 25. april 2006 Jeg gjør som iselin22, steker de på sterk varme først til de er brune og sprø uten på og så ettersteker på svak varme, evt i ovnen.
Nilma Skrevet 25. april 2006 #4 Skrevet 25. april 2006 I tillegg til det som er nevnt er det viktig å ikke ha for mange i stekepannen på en gang, for da senkes varmen og de blir mer kokt enn stekt.
Gjest Gjest Skrevet 25. april 2006 #5 Skrevet 25. april 2006 Rull kjøttbollene i mel før du steker dem. Da får de en fin "skorpe". Jeg har dette tipset fra en kokebok om tyrkisk mat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå