Gjest Yngvhild Skrevet 29. november 2002 #1 Del Skrevet 29. november 2002 jeg har hørt av venner at drikker man melk og champagne "samtidig" krystialliseres melken i magen slik at man må på sykehus! noen som vet om dette stemmer? jeg drikker sjokomelk nå og senere i kveld skal jeg drikke musserende vin. men jeg er litt redd for om dette krystalliseres! noen som vet noe om dette her? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 29. november 2002 #2 Del Skrevet 29. november 2002 Tullball! Det som kan skje hvis du blander melkeprodukter og alkohol (eller andre væsker) som er veldig sure i et glass, vil melkeproteinene felles ut som en gugge. Noen som husker drinken "aperonk"? Om du drikker sjokomelk nå og champagne etterpå vil det ikke skje noe unormalt, helle omvendt. Fettet i melk vil "smøre" magesekken slik at alkoholen ikke tas så fort opp. Kos deg med champagnen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 29. november 2002 #3 Del Skrevet 29. november 2002 Pøh! Drikk melk du! Det "nøytraliserer" alkoholen i magen din! Vær heller forsiktig med tran. Det kan du få alkoholsjokk av. Hvis du drikker mye tran før du drikker alkohol, kan denne kapsle inn alkoholen og plutselig sprikke.. (Ja, det er sant) :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wondergirl Skrevet 29. november 2002 #4 Del Skrevet 29. november 2002 Næh, hvorfor skulle det skje, da? Alkohol er jo fettløselig! Og:Jeg har helt sikker drukket champagne etter å ha drukket melk, og har i verste fall blitt "i godt humør". Nei dette høres rart ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå