Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har erfaringer med å heve gjærdeiger i kjøleskapet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har!

Man må bare beregne lenger tid på heving.

En sommer hadde jeg sommer jobb å bake 200 boller hver søndag til en lokal kiosk. Da satt jeg all deigen på lørdags kveld, og baka de ut som vanlig på søndags morgen

Ikke noe problem! Men bruk helst plastfolie til å dekke over deigen, da den holder på fuktigheten...

Skrevet

Da skjønner jeg, hvis man hever såpass lenge :)

En time i kjøleskap hadde ikke akkurat gjort susen.

Skrevet

Vært endel tråder om det her inne som jeg har fått med meg i alle fall, og det virker som om de fleste har gode erfaringer med å heve i kjøleskap, forutsatt at man hever lenger enn til vanlig da såklart ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...