Amanlis Skrevet 23. april 2006 #1 Skrevet 23. april 2006 Noen som har erfaringer med å heve gjærdeiger i kjøleskapet?
iss Skrevet 23. april 2006 #3 Skrevet 23. april 2006 Jeg har! Man må bare beregne lenger tid på heving. En sommer hadde jeg sommer jobb å bake 200 boller hver søndag til en lokal kiosk. Da satt jeg all deigen på lørdags kveld, og baka de ut som vanlig på søndags morgen Ikke noe problem! Men bruk helst plastfolie til å dekke over deigen, da den holder på fuktigheten...
tuji Skrevet 23. april 2006 #4 Skrevet 23. april 2006 Da skjønner jeg, hvis man hever såpass lenge En time i kjøleskap hadde ikke akkurat gjort susen.
Gjest 1111 Skrevet 23. april 2006 #5 Skrevet 23. april 2006 Vært endel tråder om det her inne som jeg har fått med meg i alle fall, og det virker som om de fleste har gode erfaringer med å heve i kjøleskap, forutsatt at man hever lenger enn til vanlig da såklart
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå