Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 23. april 2006 #1 Skrevet 23. april 2006 Vi skal ha svinekoteletter i dag, stekt i ovn. Hvor mye skal ovnen stå på og hvor lenge skal de stå? Holder det å krydre med slat og pepper, eller finnes det andre enkle knep?
Arkana Skrevet 23. april 2006 #2 Skrevet 23. april 2006 200 grader, 15-20 minutter. Jeg synes det er godt å legge lettsurrede grønnsaker, hvitløk og krydder (gjerne poteter også) i bunnen av formen og legge kotelettene oppå. Heller evt litt buljong over. Eller du kan ha hermetiske tomater og kanskje litt fløte/rømme/crème fraîche i grønnsakene før de has i formen. Andre forslag: - Legg ost oppå hver kotelett (bruk den osten du liker, alt fra Norvegia til en god blåmuggost), legg gjerne halve tomater eller hele cherrytomater rundt. - Hell fløte vispet med karri og litt revet ost over kotelettene i formen. - Stek hakket løk og eple og legg over kotelettene, hell over litt fløte og buljong smakt til med litt soyasaus før de stekes i ovnen.
Gjest Gjest Skrevet 23. april 2006 #3 Skrevet 23. april 2006 hmmmmm.Takk! Tror vi må ha koteletter litt oftere, jeg...
Gjest LoisLane Skrevet 23. april 2006 #4 Skrevet 23. april 2006 Koteletter er godt! Skal prøve denne oppskriften i morgen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå