Gjest bittens Skrevet 29. november 2002 #1 Del Skrevet 29. november 2002 Dette er ei grute til sultne mager, som jeg ikke vil holde for meg selv... Utrolig smakfull.... Til 4 voksne 1 kg okse kjøtt. (Køp kjøtt som må koke lenge for å bli mørt) 5 dl rødvin 1/2 ts cayenne pepper 1 ss kanel 1 ss karve 1 ss meiram 2 laubær blad 1 bx hvite bønner, eller andre bønner. Uten tilsetnings stoffer 2 ss tomat purè salt. 3 fedd hvitløk. 6-10 hele sharlott løk uten skall. 4 ss flytende okse buljong. (fåes på velasorterte mat butikker. Meny) Frek hele løk,hvitløk, alt krydder, bønner og tomat purè i en kasserolle, mens du bruner de store stykkene av kjøtt i en steke panne. Hell vinen og kjøttet i kasserollen, hvis ikke væsken dekker kjøttet hell på vann. Hell på buljongen. gryten skal nå stå og småkoke i 1,5 til 2 timer. Ta opp en kjøtt bit og kjenn at det er ferdig. Det er en merkelig oppskrift..men gud så godt! Serveres med hjemme laget potetmps, med hvitløk..eller ris! Gled dere! Enkel og koselig mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nostalgia Skrevet 30. november 2002 #2 Del Skrevet 30. november 2002 mmmm høres godt ut - denne skal jeg prøve:) Takk for oppskriften! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå