Gjest Gjesta Skrevet 23. april 2006 #1 Skrevet 23. april 2006 Lurer på hvor lenge en scones-deig uten gjær kan holde seg i kjøleskap? Ville vært en lettvint frokost hvis man bare kan steke dem.. Noen som har peiling?
Gjest Gjest Skrevet 23. april 2006 #2 Skrevet 23. april 2006 Tja, jeg ville bare prøvd det ut en gang, jeg... Men jeg lurer på om noen engang har sagt til meg noe om at bakepulverdeig heller ikke bør stå lenge, da det foregår en kjemisk reaksjon/heving etter at du har blandet deigen, og at den reaksjonen avtar etter en stund (sikkert noen timer)? *lurer på om det er sant*
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå