Gå til innhold

Deig til f.eks scones


Anbefalte innlegg

Gjest Gjesta
Skrevet

Lurer på hvor lenge en scones-deig uten gjær kan holde seg i kjøleskap? Ville vært en lettvint frokost hvis man bare kan steke dem.. Noen som har peiling?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tja, jeg ville bare prøvd det ut en gang, jeg... :)

Men jeg lurer på om noen engang har sagt til meg noe om at bakepulverdeig heller ikke bør stå lenge, da det foregår en kjemisk reaksjon/heving etter at du har blandet deigen, og at den reaksjonen avtar etter en stund (sikkert noen timer)?

*lurer på om det er sant*

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...