Gjest kalven Skrevet 22. april 2006 #1 Skrevet 22. april 2006 Hei dere! Har et litt dumt spørsmål jeg Vi har kjøpt sånn surret kalvestek i sverige. Den "nettingen" rundt steken.. skal den taes av før steking eller skal den være på? Tar også gjerne i mot tilbehør tips
Gjest Cosette Skrevet 22. april 2006 #2 Skrevet 22. april 2006 Den skal beholdes på under steking, fjernes når steken skal skjæres opp. Lykke til!
Gjest kalven igjen Skrevet 22. april 2006 #3 Skrevet 22. april 2006 Tusen takk for raskt svar Cosette
Arkana Skrevet 22. april 2006 #4 Skrevet 22. april 2006 Her er en god saus til kalvestek. ½ finhakket rød paprika ½ finsnittet purre 75 g finhakkede grønne bønner ½ finhakket selleristang ½ finhakket gulrot 60 ml rødvin 80 ml oksebuljong 3 dl fløte 2 ss grov sennep 2 ts Dijon-sennep 1 ss hakket persille sjy fra kalvesteken Sil stekesjyen i en panne og tilsett grønnsakene og kok dem møre. Rør inn vin, buljong og fløte og la småkoke 5 minutter. Rør inn sennep og persille og la småkoke 2 minutter til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå