Gå til innhold

Kalvestek


Anbefalte innlegg

Gjest kalven
Skrevet

Hei dere!

Har et litt dumt spørsmål jeg ;)

Vi har kjøpt sånn surret kalvestek i sverige.

Den "nettingen" rundt steken.. skal den taes av før steking eller skal den være på?

Tar også gjerne i mot tilbehør tips ;)

Gjest Cosette
Skrevet

Den skal beholdes på under steking, fjernes når steken skal skjæres opp. Lykke til!

Gjest kalven igjen
Skrevet

Tusen takk for raskt svar Cosette :)

Skrevet

Her er en god saus til kalvestek.

½ finhakket rød paprika

½ finsnittet purre

75 g finhakkede grønne bønner

½ finhakket selleristang

½ finhakket gulrot

60 ml rødvin

80 ml oksebuljong

3 dl fløte

2 ss grov sennep

2 ts Dijon-sennep

1 ss hakket persille

sjy fra kalvesteken

Sil stekesjyen i en panne og tilsett grønnsakene og kok dem møre. Rør inn vin, buljong og fløte og la småkoke 5 minutter. Rør inn sennep og persille og la småkoke 2 minutter til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...