Gjest Gjest Skrevet 21. april 2006 #1 Skrevet 21. april 2006 Jeg har en oppskrift på amaretter der jeg skal bruke maisenna. Kan jeg bytte dette ut med potetmel? Er det noe stor forskjell på det to? Og en annen ting. Det står at jeg skal bruke strøsukker. Er dette vanlig farin/vanlig hvitt sukker?
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 21. april 2006 #2 Skrevet 21. april 2006 Strøsukker er jeg ikke sikker på. Tror det er det samme. Men du må IKKE bruke potetmel i stedet for maizena. Maizena jevner væske slik at den blir tykkere, og tåler å koke. Hvis du har i potetmel og det koker, så har du seig og ekkel gele.
Gjest Gjest Skrevet 21. april 2006 #3 Skrevet 21. april 2006 Strøsukker er litt større "sukkerkorn" tror jeg...lignende perlesukker...
Gjest Gjest Skrevet 21. april 2006 #4 Skrevet 21. april 2006 Men hva når det er i småkakedeig som i amaretter?
Gjest Gjest_trådstarter_* Skrevet 21. april 2006 #5 Skrevet 21. april 2006 Potetmel istedet for maisenna funker greit i amaretti.
Gjest GreenSky Skrevet 22. april 2006 #6 Skrevet 22. april 2006 Og en annen ting. Det står at jeg skal bruke strøsukker. Er dette vanlig farin/vanlig hvitt sukker? ← Ja, bare at sukkerkornene er større.
Gjest Gjest Skrevet 22. april 2006 #7 Skrevet 22. april 2006 Ja, bare at sukkerkornene er større. ← Siden svarene gikk så treigt i går, slo jeg opp i ordboka, og der sto det at strøsukker = farin. Fornøyd med det, jeg.
Gjest Gjest Skrevet 25. april 2006 #8 Skrevet 25. april 2006 Strøsukker er litt større "sukkerkorn" tror jeg...lignende perlesukker... ← Mulig hun har eldre oppskrifter. Før sa man alltid strøsukker om farin,men det er det samme som vanlig sukker. ser hun allerede har funnet ut av det
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå