Gjest _uerfaren Skrevet 19. april 2006 #1 Skrevet 19. april 2006 Jeg skal ha fest om et par uker, og vet at jeg ikke vil få tid til å lage mat de siste par dagene før begivenheten. Har noen av dere tips til mat som kan lages i forveien og fryses? Det må helst kunne lages ca en uke før det skal spises. Alle tips mottas med takk!!
Scheherazade Skrevet 19. april 2006 #2 Skrevet 19. april 2006 Tja, pai er det første jeg tenker på. Du kan lage porsjonspaier eller dele opp en stor pai? Bare til å sprø opp litt i ovnen, så blir det så godt som nytt. Ellers matmuffins, muffines med f.eks. skinke, ost, purre, soltørket tomat, feta osv. Miniboller med fyll, feks kjøttdeisfyll (pizzasnurrer), grønnskaer osv. Foccaciabrød, stekes, fryses, og varmes i ovn. En gryterett kan jo fryses.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå