Octavia Skrevet 17. april 2006 #1 Skrevet 17. april 2006 Grillsesongen nærmer seg, og i år har vi tenkt å investere i en skikkelig grill på terrassen. Men hvilken? Støpejernsrist eller ikke? Lavastein eller ikke? Spesielle merker som utmerker seg, positivt eller negativt? Har kikket på testen som tv2 gjorde i fjor, men vil gjerne høre fra dere. De har tilbud på Outback Hunter Plus på Plantasjen for tiden, vurderer denne. Hva sier dere?
Gjest Gjest Skrevet 17. april 2006 #2 Skrevet 17. april 2006 Hvis du skal ha en SKIKKELIG grill går du får en kullgrill! (For å svare deg på spørsmålet ditt har jeg hørt at lavastein er best.)
Gjest Gjest Skrevet 17. april 2006 #3 Skrevet 17. april 2006 Legger ved diverse linker... DinSide - Gassgrillen: noen kjøpetips: http://www.dinside.no/php/art.php?id=104765 DinSide: http://www.dinside.no/php/art.php?id=88687&=katnav Gammel test fra Forbrukerportalen, div. info.: http://forbrukerportalen.no/filer/fil_test6_99_s43-45.pdf Gammel test fra SIFO, div. info.: http://66.249.93.104/search?q=cache:tll_Jy...o&ct=clnk&cd=23 Privat hjemmeside med tips: http://www.grilljon.no/index.lasso?s=grilltips&id=26 Vi har Weber Genisis Silver B. Kjøpte den til halv pris hos Coop Bygg - var kampanje i forbindelse med nyåpning av en butikk. Er veldig fornøyd, men veiledende pris er altfor høy.
Pasha Skrevet 18. april 2006 #4 Skrevet 18. april 2006 Grillsesongen nærmer seg, og i år har vi tenkt å investere i en skikkelig grill på terrassen. Men hvilken? Av merke vil jeg anbefale Weber. Du kan lese mer om dem Her Støpejernsrist eller ikke? Jeg ville ha gått for en rist som enten er i rustfritt stål eller porselensemalert. Støpejern er vanskligere å holde rent. (skal jo ikke bruke såpe på støpejern + at de kan ruste.. med rister av rustfrittstål eller som er emalerte kan du putte de i oppvaskmaskinen, Lavastein eller ikke? IKKE. lavastein trekker til seg fettet og kan medføre farlig flammeopppluss. + at de bør skiftes innemellom. Det finnes et system som blant annet Weber har (+ noen andre) som består av en omvendt V som ligger over brennerne (weber kaller dette for flavorasiere) som gjør at fettet renner ned over dette og ned i en oppsamler. Siden disse blir veldig varme fordamper en del av fettet når de treffer dem og gir god smak til maten. Spesielle merker som utmerker seg, positivt eller negativt? Jeg er veldig fan av weber, men også landman og de litt dyrere modellene av broilking er bra. De gassgrillene du får til en 1000 lapp ville jeg ha holdt meg langt unna, Har kikket på testen som tv2 gjorde i fjor, men vil gjerne høre fra dere. De har tilbud på Outback Hunter Plus på Plantasjen for tiden, vurderer denne. Hva sier dere? ←
Octavia Skrevet 18. april 2006 Forfatter #5 Skrevet 18. april 2006 Takker for info og meninger! Går antakelig for den som vant i test, Primus Trio. Denne koster forøvrig 4000 hos Felleskjøpet og 2700 hos Maxbo, som selvfølgelig ikke finnes i nærheten av meg Tar det med som tips til andre som skal shoppe gassgrill!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå