Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal bake en kake og i oppskriften står det at den skal stekes i liten langpanne. Finnes det en standard liten langpanne? Tror jeg har sånne i sikkert seks-sju forskjellige størrelser jeg. Oppskriften sier at den ferdig stekte kaka skal deles i to og så skal hver av de to bitene deles i to horisontalt og alt stables oppå hverandre med krem. Liker best utseendet på runde kaker jeg så tenker kanskje på å lage to runde kaker istedetfor. Og hvor stor rund form bør jeg bruke da?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

25x35 cm er vel den vanligste størrelsen på en liten langpanne. En 26-28 cm springform (avhengig av hvor stor røren er) kan brukes istedet for. Hvis du skal lage to små kaker istedet ville jeg nok ikke brukt noe større enn 20 cm i allefall.

Skrevet

Tusen takk! Da blir det nok til at jeg justerer mengden røre litt opp, så passer den sikkert til de runde formene jeg har.

:tommelsmil: Da blir det kakebaking her!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...