Gjest Gjesta Skrevet 11. april 2006 #1 Skrevet 11. april 2006 Jeg har lyst til å lage lammelår med hvitløk og rosmarin, og tenkte å lage ratatouille til. Men jeg må vel ha noe mer tilbehør? Hva passer best? Ovnsbakte potetbåter? :klø:
Arkana Skrevet 11. april 2006 #2 Skrevet 11. april 2006 Ovnsbakte potetbåter høres veldig godt ut, eller hva med råstekte potetskiver?
Gjest Gjesta Skrevet 11. april 2006 #3 Skrevet 11. april 2006 Ovnsbakte potetbåter høres veldig godt ut, eller hva med råstekte potetskiver? ← Kan man lage det i ovn, tror du?
Plym Skrevet 11. april 2006 #4 Skrevet 11. april 2006 Hva med Pommes Anna? http://www.aperitif.no/index.db2?id=50088 Veldig godt
Arkana Skrevet 11. april 2006 #5 Skrevet 11. april 2006 Du kan godt steke dem i ovnen. Ellers synes jeg Anna-poteter/pommes anna som foreslått over her også er veldig godt. Andre forslag: Gratinerte poteter som lages som fløtegratinerte poteter, men hvor fløten er byttet med buljong/kraft, hasselbackpoteter, saltbakte poteter eller "britiske" roast potatoes.
Gjest Gjesta Skrevet 12. april 2006 #6 Skrevet 12. april 2006 Takk for forslagene Så får jeg se om jeg orker...
Gjest Gjest Skrevet 12. april 2006 #7 Skrevet 12. april 2006 Mintsaus passer godt til lam. Det passer kanskje ikke så godt til ratatouille, men dersom du skulle droppe det av en eller anne grunn, prøv sausen. Kjempegodt viss du "bare" har vanlig kokte grønnsaker.
Gjest Gjest Skrevet 12. april 2006 #10 Skrevet 12. april 2006 Fløtegratinerte poteter og ovnsakte grønnsaker. Jeg bruker pastinakk, gulrøtter, gresskar, søtpotet, hvitløk og løk.
Gjest Gjesta Skrevet 12. april 2006 #11 Skrevet 12. april 2006 Det vil aldri i livet bli servert noe med fløte her i huset; jeg vil jo helst spise det selv også.... Men enden på visa ble at svigermor har invitert oss på lammelår 1.påskedag, så da får jeg spare tipsene til senere.
Gjest Gjesta Skrevet 12. april 2006 #12 Skrevet 12. april 2006 Lammelår?? ← Slapp av! Du er ganske sikkert for seig uansett
Gjest Gjest Skrevet 12. april 2006 #13 Skrevet 12. april 2006 Det vil aldri i livet bli servert noe med fløte her i huset; jeg vil jo helst spise det selv også.... Men enden på visa ble at svigermor har invitert oss på lammelår 1.påskedag, så da får jeg spare tipsene til senere. ← Da er det evt bare å droppe de fløtegratinerte potetene og bake potetene i langpanna sammen med alt det andre!
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2006 #15 Skrevet 16. april 2006 Som sagt over her; mintgele er digg til lam.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå