Gjest Gjest Skrevet 11. april 2006 #1 Skrevet 11. april 2006 Er det noen som vet om man kan bruke flytende Melange til bunn i ostekake, eller må det være vanlig "stivt" smør?
Gjest gjest1 Skrevet 11. april 2006 #2 Skrevet 11. april 2006 Du bør bruke stivt smør. Poenget er at det stivner igjen og sånn sett holder bunnen sammen.
Gjest gjest1 Skrevet 11. april 2006 #3 Skrevet 11. april 2006 Kommer også an på hvilken type bunn du skal lage. Er det sånn med moset kjeks som ikke skal stekes bør du bruke stivt smør. Andre typer ostekakebunner har jeg ikke lagd så det vet jeg ikke.
Gjest Binna Skrevet 11. april 2006 #4 Skrevet 11. april 2006 flytende melange forblir flytende hvis den kaka bare skal stivne kjølig, og ikke stekes.
Annie Skrevet 12. april 2006 #5 Skrevet 12. april 2006 (endret) Vanlig Melange, som andre over har skrevet ,ikke flytende. Jeg syns personlig at Bixit kjeks er best forresten. Endret 12. april 2006 av Annie
-Fisken- Skrevet 12. april 2006 #6 Skrevet 12. april 2006 Vanlig Melange, som andre over har skrevet ,ikke flytende. Jeg syns personlig at Bixit kjeks er best forresten. ← Enig.
Gjest Binna Skrevet 12. april 2006 #7 Skrevet 12. april 2006 Enig. ← Jeg er også enig i det.. Liker bare de med bixit.
Annie Skrevet 12. april 2006 #8 Skrevet 12. april 2006 Og inspirert av tråden her, kjøpte jeg ingredienser til ostekake til påsken.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå