Gå til innhold

Bunn i ostekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som vet om man kan bruke flytende Melange til bunn i ostekake, eller må det være vanlig "stivt" smør?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Du bør bruke stivt smør. Poenget er at det stivner igjen og sånn sett holder bunnen sammen.

Gjest gjest1
Skrevet

Kommer også an på hvilken type bunn du skal lage. Er det sånn med moset kjeks som ikke skal stekes bør du bruke stivt smør. Andre typer ostekakebunner har jeg ikke lagd så det vet jeg ikke.

Skrevet

flytende melange forblir flytende hvis den kaka bare skal stivne kjølig, og ikke stekes.

Skrevet (endret)

Vanlig Melange, som andre over har skrevet ,ikke flytende. Jeg syns personlig at Bixit kjeks er best forresten.

Endret av Annie
Skrevet
Vanlig Melange, som andre over har skrevet ,ikke flytende. Jeg syns personlig at Bixit kjeks er best forresten.

Enig.

Skrevet
Enig.

Jeg er også enig i det.. Liker bare de med bixit.

Skrevet

Og inspirert av tråden her, kjøpte jeg ingredienser til ostekake til påsken.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...