Gjest gjest1 Skrevet 11. april 2006 #21 Skrevet 11. april 2006 Grandiosa varmet i microen. Husker det var det store i ungdomsklubben hjemme :grine2:
Amanlis Skrevet 13. april 2006 #22 Skrevet 13. april 2006 Grandiosa varmet i microen. Husker det var det store i ungdomsklubben hjemme :grine2: ← Ja, huff, det var seigt det.
Gjest Gjest Skrevet 13. april 2006 #23 Skrevet 13. april 2006 chow-chow (gryterett med svinekjøtt og ananas)
Gjest Gjest Skrevet 13. april 2006 #24 Skrevet 13. april 2006 Pitabrød med fyll som kjøttdeig, ost, mais, kinakål mm husker jeg var den ultimate partymaten. Også selvsagt gryteretten da
Gjest Gjest Skrevet 13. april 2006 #25 Skrevet 13. april 2006 Kabaret var vanlig mat fra 50- og 60- tallet (også brukt utover 70- og 80-tallet, men ikke typisk for 80-tallet), jfr. http://www.nrk.no/programmer/tv_arkiv/barmeny/2347246.html ← leste for et par dager siden en meny i et ukeblad fra 80-tallet (fant bladet på et loft), og der hadde de gele og grønnsaker (b.la asparges) i porsjonsformer, det var en selskapsmeny. derfor listet jeg den opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå