Gjest Gjest Skrevet 9. april 2006 #1 Skrevet 9. april 2006 Hva bruker dere til smørning i kransekakeformer?
skrue Skrevet 10. april 2006 #3 Skrevet 10. april 2006 (endret) Hva bruker dere til smørning i kransekakeformer? ← Ingenting. Har former som er teflonbelagte og bruker deig som ikke inneholder mer eggehvite enn absolutt nødvendig. Jeg lager pølsene med manuell kjøttkvern med stjernemunnstykke. Ringene faller ut av formene når de er ferdigstekte. Endret 10. april 2006 av skrue
Scheherazade Skrevet 10. april 2006 #4 Skrevet 10. april 2006 Jeg smører heller ikke, har også teflon. Når ringene er ferdig stekt, hiver jeg de i fryseren, når de er frossen er det ingen sak å få de løs fra formene.
Gjest Gjest_sonja_* Skrevet 14. april 2006 #5 Skrevet 14. april 2006 Pensler med smeltet Melange, drysser med semulegryn. Har vært brukt av min mor og av hennes før det igjen, så regner med det funker...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå