Gå til innhold

Lage ris dagen i forveien?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage en kjøttgryte til ca 25 personer og tenkte kanskje å ha ris ved siden av, hvis det ikke blir altfor vanskelig.. Problemet er at all maten må lages på forhånd og så bare varmes opp når selskapet begynner. Noen som vet hvordan det vil bli å varme opp ris som allerede er ferdigkokt?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Jeg synes aldri det blir bra, men så er ikke jeg noen kløper på kjøkkenet heller da :)

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg ville laget alt unntatt risen paa forhaand. Det tar jo ikke lang tid, og resultatet blir mye bedre.

Gjest Tita K
Skrevet

Jeg har også hørt at det kan være skadelig med gjenoppvarmet ris særlig for små barn og eldre.

Hva med å kjøpe hurtig ris da trenger du bare å koke opp vann og så kan du ha ris og vann rett i serveringsfatene bare tøm over det kokende vannet ti minutter før du skal servere.

Skrevet (endret)

Takk for svar! Tror nok jeg satser på hurtigris da, tør ikke risikere at noen blir dårlige ;)

Endret av melina

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...