Gå til innhold

Skinke


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg har en juleskinke (har vært frossen i noen måneder :ler: ) med svor som jeg skal steke og ha til middag i dag. Den er 800 gram.

Hvordan tilbereder jeg den? :klø:

Hvor lang tid tar den i ovnen? på hvilken temperatur?

Noen marinadeanbefalinger? (den smaker ikke så mye i seg selv, det husker jeg).

Hvordan får jeg svoren sprø?

Takk for all hjelp, jeg tror virkelig jeg trenger det.

:rodme:

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Arkana...

reddende engel og matgeni..

Kan du hjelpe? :sjenert:

Gjest Gjest
Skrevet

ta en titt på matprat.no, de har greie tips og gode oppskrifter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...