Gjest Gjest Skrevet 9. april 2006 #1 Skrevet 9. april 2006 Jeg har en juleskinke (har vært frossen i noen måneder ) med svor som jeg skal steke og ha til middag i dag. Den er 800 gram. Hvordan tilbereder jeg den? :klø: Hvor lang tid tar den i ovnen? på hvilken temperatur? Noen marinadeanbefalinger? (den smaker ikke så mye i seg selv, det husker jeg). Hvordan får jeg svoren sprø? Takk for all hjelp, jeg tror virkelig jeg trenger det.
Gjest Gjest Skrevet 9. april 2006 #2 Skrevet 9. april 2006 Arkana... reddende engel og matgeni.. Kan du hjelpe?
Gjest Gjest Skrevet 9. april 2006 #3 Skrevet 9. april 2006 ta en titt på matprat.no, de har greie tips og gode oppskrifter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå