Gå til innhold

katring/kokk og kostnader


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, trenger noen innspill på hva maten kan ende med å koste når vi ikke har det i en resturang, men catrer eller har kokk. Ønsker derfor å høre hva dere andre har betalt for mat, hvor mange det da var mat til, og hva som var inkludert. I og med at ting koster ulikt ulike steder i landet, så kan det være kjekt å vite om det var i by eller på "landet".

Vi lurer veldig på å bruke fullkatring eller kokk, så om noen har noen erfaringer å komme med som kan hjelpe oss å velge utover det økonomiske så er jo det supert da :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi har valgt Catering her i Oslo. Litt avhengig av hva vi ender på av meny, så blir det en pris på ca 350,- pr. kuvert. (Kan få det ned i 300,-) Dette er da 3 retter, og to serveringer av hovedrett.

Vi har i utgangspunktet regnet 400,- pr kuvert i budsjettet, og skal ha ca 50 gjester, så det er en antatt utgift på 20.000,- (Og så kommer jo drikke i tillegg.)

Det ser altså ut som vi kommer et stykke under budsjett på dette.

Skrevet

Sensommerbrud: kommer servitører med i pakken, eller skaffer dere det utenom?

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg betalte 450,- per pers for en flott buffet. Servitører utenom.

Skrevet

Servitører kommer evt. utenom. Men kan bestilles fra samme sted.

Skrevet

Cateringfirmaet som vi skal bruke (i Bergen) tar 295,- per cuvert for 3-retters med 2 g. servering av hovedrett. Dette er inkl. kokk. Servitørene koster 225,-/timen.

Skrevet (endret)

Innlegget er slettet.

I henhold til Kvinneguidens regler er reklame for eget foretak ikke tillatt. Se gjerne her angående annonsemuligheter.

Misty (mod)

Endret av Misty
Skrevet

Jeg har også lyst til å bruke kokk, er det ingen som har noen erfaringer å dele?

Skrevet

Vi kommer til å kjøpe spekemat fra cateringfirma, bruker kjentfolk som "servitører" (blir vel mer ryddehjelp)

De firmaene vi har sett på har spekemat fra 90 til 150 kr per kuvert, men det er jo bare hovedrett da. Da er det diverse kjøtt, eggerøre, og litt andre greier, som salat og baguetter.

Skrevet

Vi betalte ca 340 per pers, for treretters og to ganger servering. Servitører leide vi fra samme sted, og de kom utenom. Det er ikke vanlig at kokken blir med under middagen, men siden vi giftet oss på en fredag, så kunne han gjøre det, slik at ting gikk mye kjappere og det var fint anlagt. Vi betalte kokken 1000 i tillegg for dette, og da var han hos oss i 5 timer.

Vi bor i en by :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...