Mies Skrevet 8. april 2006 #1 Skrevet 8. april 2006 Hei, trenger noen innspill på hva maten kan ende med å koste når vi ikke har det i en resturang, men catrer eller har kokk. Ønsker derfor å høre hva dere andre har betalt for mat, hvor mange det da var mat til, og hva som var inkludert. I og med at ting koster ulikt ulike steder i landet, så kan det være kjekt å vite om det var i by eller på "landet". Vi lurer veldig på å bruke fullkatring eller kokk, så om noen har noen erfaringer å komme med som kan hjelpe oss å velge utover det økonomiske så er jo det supert da
Susan Sto Helit Skrevet 8. april 2006 #2 Skrevet 8. april 2006 Vi har valgt Catering her i Oslo. Litt avhengig av hva vi ender på av meny, så blir det en pris på ca 350,- pr. kuvert. (Kan få det ned i 300,-) Dette er da 3 retter, og to serveringer av hovedrett. Vi har i utgangspunktet regnet 400,- pr kuvert i budsjettet, og skal ha ca 50 gjester, så det er en antatt utgift på 20.000,- (Og så kommer jo drikke i tillegg.) Det ser altså ut som vi kommer et stykke under budsjett på dette.
Mies Skrevet 8. april 2006 Forfatter #3 Skrevet 8. april 2006 Sensommerbrud: kommer servitører med i pakken, eller skaffer dere det utenom?
Gjest Gjest Skrevet 8. april 2006 #4 Skrevet 8. april 2006 Jeg betalte 450,- per pers for en flott buffet. Servitører utenom.
Susan Sto Helit Skrevet 8. april 2006 #5 Skrevet 8. april 2006 Servitører kommer evt. utenom. Men kan bestilles fra samme sted.
Netten Skrevet 9. april 2006 #6 Skrevet 9. april 2006 Cateringfirmaet som vi skal bruke (i Bergen) tar 295,- per cuvert for 3-retters med 2 g. servering av hovedrett. Dette er inkl. kokk. Servitørene koster 225,-/timen.
Rakel Skrevet 10. april 2006 #7 Skrevet 10. april 2006 (endret) Innlegget er slettet. I henhold til Kvinneguidens regler er reklame for eget foretak ikke tillatt. Se gjerne her angående annonsemuligheter. Misty (mod) Endret 10. april 2006 av Misty
Gjest Gjest Skrevet 17. april 2006 #8 Skrevet 17. april 2006 Jeg har også lyst til å bruke kokk, er det ingen som har noen erfaringer å dele?
Elise_ Skrevet 17. april 2006 #9 Skrevet 17. april 2006 Vi kommer til å kjøpe spekemat fra cateringfirma, bruker kjentfolk som "servitører" (blir vel mer ryddehjelp) De firmaene vi har sett på har spekemat fra 90 til 150 kr per kuvert, men det er jo bare hovedrett da. Da er det diverse kjøtt, eggerøre, og litt andre greier, som salat og baguetter.
IdaC Skrevet 18. april 2006 #10 Skrevet 18. april 2006 Vi betalte ca 340 per pers, for treretters og to ganger servering. Servitører leide vi fra samme sted, og de kom utenom. Det er ikke vanlig at kokken blir med under middagen, men siden vi giftet oss på en fredag, så kunne han gjøre det, slik at ting gikk mye kjappere og det var fint anlagt. Vi betalte kokken 1000 i tillegg for dette, og da var han hos oss i 5 timer. Vi bor i en by
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå