Ginen Skrevet 8. april 2006 #1 Skrevet 8. april 2006 Tenkte jeg skulle prøve meg på en belgisk oppskrift på engelsk (!). Her trenger jeg noe som kalles yeast baker, beaded sugar (forstår sugar da...) og cuillèrée (måleenhet?). Kan noen hjelpe meg?
Gjest gjest1 Skrevet 8. april 2006 #2 Skrevet 8. april 2006 Beaded sugar er sikker perlesukker. Yeast er gjær ihvertfall....
Gjest Gjest Skrevet 8. april 2006 #3 Skrevet 8. april 2006 og cuillèrée (måleenhet?). Kan noen hjelpe meg? ← "Cuilleré" (fransk) = teskje
Belgiskvaffel Skrevet 29. november 2006 #5 Skrevet 29. november 2006 Tusen takk! Nå skal det bakes! ← Kan du legge ut opskriften ? Hadde vært kjekt å prøvd litt forskjellige oppskrifter når jeg først er i gang Mvh TristAn
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå