Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte jeg skulle prøve meg på en belgisk oppskrift på engelsk (!). Her trenger jeg noe som kalles yeast baker, beaded sugar (forstår sugar da...) og cuillèrée (måleenhet?). Kan noen hjelpe meg?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Beaded sugar er sikker perlesukker.

Yeast er gjær ihvertfall....

Gjest Gjest
Skrevet
og cuillèrée (måleenhet?). Kan noen hjelpe meg?

"Cuilleré" (fransk) = teskje

Skrevet

Tusen takk! Nå skal det bakes!

  • 7 måneder senere...
Skrevet
Tusen takk! Nå skal det bakes!

Kan du legge ut opskriften ?

Hadde vært kjekt å prøvd litt forskjellige oppskrifter når jeg først er i gang ;)

Mvh

TristAn

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...