Gjest Gjesta Skrevet 7. april 2006 #1 Skrevet 7. april 2006 Fant en oppskrift her (Arkana sin kanskje?) på foccachia i langpanne. Har tenkt å prøve meg på den, men stekeovnen min er mindre enn vanlige, altså er langpannen mindre også. Så jeg lurer på hvor høyt i formen røren skal stå før dere putter den inn? Sånn ca? Kan selvsagt redusere oppskriften eller lage den tykkere, men vil gjerne ha den perfekt! Evt hvor stor er en vanlig langpanne? Kanskje jeg kan gange oppskriften med 0.7 f.eks.. Takknemlig for litt hjelp!
Gjest gjest1 Skrevet 7. april 2006 #2 Skrevet 7. april 2006 Det kan du helt sikkert gjøre, men du kan også steke i to omganger, en stor og en liten etter på. Det gjør heller ikke noe om brødet blir litt høyt, i min oppskrift som jeg har lagt ut her ett sted, bruker jeg en langpanne som er 25x35 og da fyller deigen halveis opp på kantene. Jeg knar heller ikke deigen før jeg presser den ut i langpanna bare heller den over og presser den forsiktig utover for å bevare mest mulig luft i deigen.
Gjest Gjesta Skrevet 7. april 2006 #3 Skrevet 7. april 2006 Tusen takk! Da finner jeg nok på noe, ser det litt an hvor mye det blir i forhold til langpannen min! Gleder meg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå