Gjest gjest_ Skrevet 7. april 2006 #1 Skrevet 7. april 2006 Hei Jeg lurer på om hvor lenger kan opptinet oksekjøtt står i kjøleskap uten å blir dårlig?
Shea Skrevet 7. april 2006 #2 Skrevet 7. april 2006 Litt avhengig av hvordan tilstanden på kjøttet var når du frøs den ned og hvor kaldt du har det i kjøleskapet. Generelt kan opptinet kjøtt ligge i kjøleskapet fra 3-7 dager. Du vil lett kjenne det på lukten om kjøttet ikke er godt lengre. En annen ting å legge merke til er om det er blitt en slags seig veske utenpå kjøttet, da er det klart for søppla.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå