Gjest -eline- Skrevet 7. april 2006 #2 Skrevet 7. april 2006 Salvie, hvitloek og olivenolje stoetes sammen i morter, tilsett litt salt&pepper. Gni blandingen paa et stykke indrefilet av svin, surr fileten inn i spekeskinke og la det hele staa og godgjoere seg. Legg kjoettet paa en eng av poteter/groennsaker og evt rabarbera/rips (gir en heeeerlig syrlig smak!), stekes paa lav varme (med sterketermometer), foerste 15 min tildekket med folie, til kjoettet er rosa... Nydelig!
Gjest gjest1 Skrevet 7. april 2006 #3 Skrevet 7. april 2006 salvie er utrolig anvendelig. Det passer til Kylling, svin, hvit og rød fisk. Så det er egentlig bare fantasien som setter grenser.
nat26 Skrevet 7. april 2006 #4 Skrevet 7. april 2006 Pleier å bruke salvie i en pasta og ertesalat jeg lager,med cottage cheese og revet ost.Serverer kyllingfilet fylt med spekeskinke til nam
Belit Skrevet 9. april 2006 #6 Skrevet 9. april 2006 Pasta "salvia e burro": Stek frisk salvie (hele blad) forsiktig i ekte smør. Bland med nykokt tagliatelle eller tortellini med ricottafyll. Fantastisk! Eller hell kokende vann over frisk salvie og drikk som te. Deilig, og veldig bra mot forkjølelse.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå