Gjest Skya Skrevet 6. april 2006 #1 Skrevet 6. april 2006 Skal lage røkt svinekam sammen med noen kollegaer nå. Og de mener vi skal ha kålrotstappe og bearnisesaus til! Jeg er vokst opp med poteter, grønnsaker, brunsaus og tyttebær til. Så synes mine kollegaer har rare matvaner, og de er enige om de. Hva pleier dere å ha som tilbehør? Er det jeg som er sær nå?
Gjest LoisLane Skrevet 6. april 2006 #2 Skrevet 6. april 2006 Vi pleier å ha surkål eller brokkoli til. Sennepssaus til. Kålrotstappe og bearnaisesaus hørtes rart ut!
Gjest allium Skrevet 6. april 2006 #3 Skrevet 6. april 2006 Kålrotstappe er nå én ting, men kombinasjonen kålrotstappe og bearnaisesaus ble litt vel sær, synes jeg.
Gjest Skya Skrevet 6. april 2006 #4 Skrevet 6. april 2006 Jeg fikk mast meg til min versjon OG, men kålrotstappa og bearnisesausen kunne de ikke gi slipp på... Snodige folk!
Gjest gjest1 Skrevet 6. april 2006 #5 Skrevet 6. april 2006 Både kålrotstappe og bearnaise er kjempegodt, men ikke sammen, og ikke til røkt svinekam! Jeg vil også ha poteter, brunsaus osv til.
-Fisken- Skrevet 6. april 2006 #7 Skrevet 6. april 2006 Jeg er vant til poteter, kokt brokkoli og kanskje gulrot, med bernaisesaus til.
Gjest Espera Skrevet 7. april 2006 #8 Skrevet 7. april 2006 Pommes frites, broccoli og rødvinssaus.....
Gjest StoreSky Skrevet 7. april 2006 #9 Skrevet 7. april 2006 Kålrabistappe og bearnaisesaus!!! Merkelig... Men hver for seg sikkert godt til svinekam (hva nå det er sånn egentlig..)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå