Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage røkt svinekam sammen med noen kollegaer nå. Og de mener vi skal ha kålrotstappe og bearnisesaus til!

Jeg er vokst opp med poteter, grønnsaker, brunsaus og tyttebær til. Så synes mine kollegaer har rare matvaner, og de er enige om de.

Hva pleier dere å ha som tilbehør? Er det jeg som er sær nå?

Videoannonse
Annonse
Gjest LoisLane
Skrevet

Vi pleier å ha surkål eller brokkoli til. Sennepssaus til. Kålrotstappe og bearnaisesaus hørtes rart ut!

Gjest allium
Skrevet

Kålrotstappe er nå én ting, men kombinasjonen kålrotstappe og bearnaisesaus ble litt vel sær, synes jeg.

Skrevet

:ler:

Jeg fikk mast meg til min versjon OG, men kålrotstappa og bearnisesausen kunne de ikke gi slipp på... Snodige folk!

Gjest gjest1
Skrevet

Både kålrotstappe og bearnaise er kjempegodt, men ikke sammen, og ikke til røkt svinekam!

Jeg vil også ha poteter, brunsaus osv til.

Skrevet

Jeg er vant til poteter, kokt brokkoli og kanskje gulrot, med bernaisesaus til.

Gjest Espera
Skrevet

Pommes frites, broccoli og rødvinssaus..... :sjenert:

Gjest StoreSky
Skrevet
:overrasket: Kålrabistappe og bearnaisesaus!!! Merkelig... Men hver for seg sikkert godt til svinekam (hva nå det er sånn egentlig..)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...