Gå til innhold

Fullkornspasta


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Hvorfor skal man heller velge fullkornspasta enn vanlig? Er det KUN at man visstnok blir raskere mett (og blir man det???), eller er det mindre karbohydrater etc? Det er kun 10 kcal forskjell per 100 g fra vanlig pasta og fullkorn......

Videoannonse
Annonse
Gjest StoreSky
Skrevet

Fullkorn er mer mettende, så da skal man liksom spise mindre av den.. Også har den høyre GI - dvs at den gir en mer varig metthetsfølelse (om JEG har forstått rett!!)

Gjest camillo
Skrevet
Fullkorn er mer mettende, så da skal man liksom spise mindre av den.. Også har den høyre GI - dvs at den gir en mer varig metthetsfølelse (om JEG har forstått rett!!)

Hvis den gir en mer varig metthetsfølelse så har den i tilfelle lav GI - som jeg går ut ifra at den har. :)

Skrevet

I fullkornmel er det flere vitaminer og mineralstoffer enn i hvitt mel. Det er også flere ballaststoffer. Jeg blir mettere av fullkornpasta og metthetsfølelsen varer lenger.

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg synes den har mer smak og er bedre, jeg.

Skrevet
Jeg synes den har mer smak og er bedre, jeg.

enig

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...