Gjest Gjest Skrevet 6. april 2006 #1 Skrevet 6. april 2006 Hvorfor skal man heller velge fullkornspasta enn vanlig? Er det KUN at man visstnok blir raskere mett (og blir man det???), eller er det mindre karbohydrater etc? Det er kun 10 kcal forskjell per 100 g fra vanlig pasta og fullkorn......
Gjest StoreSky Skrevet 6. april 2006 #2 Skrevet 6. april 2006 Fullkorn er mer mettende, så da skal man liksom spise mindre av den.. Også har den høyre GI - dvs at den gir en mer varig metthetsfølelse (om JEG har forstått rett!!)
Gjest camillo Skrevet 6. april 2006 #3 Skrevet 6. april 2006 Fullkorn er mer mettende, så da skal man liksom spise mindre av den.. Også har den høyre GI - dvs at den gir en mer varig metthetsfølelse (om JEG har forstått rett!!) ← Hvis den gir en mer varig metthetsfølelse så har den i tilfelle lav GI - som jeg går ut ifra at den har.
salsera Skrevet 7. april 2006 #4 Skrevet 7. april 2006 I fullkornmel er det flere vitaminer og mineralstoffer enn i hvitt mel. Det er også flere ballaststoffer. Jeg blir mettere av fullkornpasta og metthetsfølelsen varer lenger.
Gjest Gjest Skrevet 7. april 2006 #5 Skrevet 7. april 2006 Jeg synes den har mer smak og er bedre, jeg.
hecuba Skrevet 7. april 2006 #6 Skrevet 7. april 2006 Jeg synes den har mer smak og er bedre, jeg. ← enig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå