Lady Lovelylocks Skrevet 6. april 2006 #2 Skrevet 6. april 2006 Olivenrøre. Kan visst brukes både som saus og dip til grønnsaker...
Gjest Gjest Skrevet 6. april 2006 #3 Skrevet 6. april 2006 Tapenade er egentlig fransk. Men du finner lignende produkter fra bl.a. både Italia, Hellas og Spania. I Italia heter det gjerne crema eller patè. En tapenade er basert på oliven og olivenolje. Kan være f.eks. most oliven i olivenolje, eller most oliven med kapers, ansjos, andre grønnsaker. Smaker veldig godt på ristet brød, crostini (italiensk). Mange er også gode til pasta, brukes på samme måte som en pesto. Eller som tilbehør til middagsretter (kylling, kjøtt, fisk). Ovnsbakt fisk med en god olivenpatè kan anbefales!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå