Gå til innhold

brunt sukker som er blitt tørt


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Går det an å bruke dette sukkeret fordet? Er det en måte å få det fuktig igjen på, uten å ødelegge det?

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Brunt sukker holder seg best i en boks i kjøleskapet :)

Gjest Gjest
Skrevet

Så da skal jeg altså ta det tørre sukkert inn i en boks så i kjøleskapet, eller er det forsent nå som det allerede er en murstein?

Skrevet

Husker det brune sukkeret pleide å bli murstein hjemme når jeg var liten. Pleide å hamre løs litt etter litt :) Litt tidkrevende, men funket fint det.

Gjest gjesta
Skrevet

Jeg har puttet litt vann (eller annen væske ) på de harde klumpene. Da har de løsnet seg raskt opp. Er jo et problem hvis alt sukkeret er en eneste stor klump, har stått og slått store klumper på kjøkkenbenken for å få mindre klumper ;)

Gjest Gjest
Skrevet

Takk for svar. Da vet jeg hvertfall at jeg ikke trenger å kaste det :)

Skrevet

Hvis du varmer det bittelitt i mikro'en skulle det bli mykt og fint igjen.

Skrevet

Jeg pleier å bruke rivjernet på det harde

Skrevet

Kan iallefall si med erfaring at det fungerer fint å bruke det i pepperkaker. Uansett er det bare litt av fuktigheten som er borte.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...