Gå til innhold

Pulverheksa


Plym

Anbefalte innlegg

Lurte bare på hva slags Peking-saus du lager til andebrystene i ukemenyen din. Hadde akkurat en tråd om dette som ikke resulterte i så mye. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Bjørnsdatter

(Unnskyld, jeg bare måtte innom... ble så sjokkert over å få vite at Pulverheksa hadde andebryst...)

:rodme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

:grine2: Andebrystene er akkurat passe. Faktisk litt forbaust over hvor godt de passer. Var ikke en veldig stor og vanskelig operasjon for å få dem, den var nok verre for anda... :ler:

Plym, det var faktisk din tråd som inspirerte meg.

Fant en oppskrift på andebryst med saus i en bok og fulgte den sånn ca.

Saus til andebryst(bør jeg legge denne på kropp og helse???... ;))

2 ss hoisinsaus

2 ss plommesaus

2 ss søt chilisaus

ca 2 ss soyasaua

1/2-1 ts sesamolje

Alt blandes

Jeg serverte brystene med vårløk, agurk og mungbønnenudler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk, pulverheksa. Den ser jo kjempegod ut. Skal prøve den med en gang jeg får mine egne andebryster :ler:

Plommesaus har jeg ikke hatt før. Kjøper du det i en kinesisk butikk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest gjest1

Kjøpte plommesausen hos min lokale tyrker, men tror den var fra blue dragon. Det merket har de mange steder.

Bare vær forsiktig med sesamoljen, den er veldig dominerende og jeg mitt nek, fulgte oppskriften og resultatet ble dobbelt så mye saus som jeg trengte.

Endret av pulverheksa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...