Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurte bare på hva slags Peking-saus du lager til andebrystene i ukemenyen din. Hadde akkurat en tråd om dette som ikke resulterte i så mye. :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

(Unnskyld, jeg bare måtte innom... ble så sjokkert over å få vite at Pulverheksa hadde andebryst...)

:rodme:

Skrevet

Ja, nå er det altså ute :ler: Hun slapp jo bomben selv, da.

Gjest lillelou
Skrevet

:ler:

Er de dunete eller ribbet, mon tro?

Gjest gjest1
Skrevet

:grine2: Andebrystene er akkurat passe. Faktisk litt forbaust over hvor godt de passer. Var ikke en veldig stor og vanskelig operasjon for å få dem, den var nok verre for anda... :ler:

Plym, det var faktisk din tråd som inspirerte meg.

Fant en oppskrift på andebryst med saus i en bok og fulgte den sånn ca.

Saus til andebryst(bør jeg legge denne på kropp og helse???... ;))

2 ss hoisinsaus

2 ss plommesaus

2 ss søt chilisaus

ca 2 ss soyasaua

1/2-1 ts sesamolje

Alt blandes

Jeg serverte brystene med vårløk, agurk og mungbønnenudler.

Skrevet

Tusen takk, pulverheksa. Den ser jo kjempegod ut. Skal prøve den med en gang jeg får mine egne andebryster :ler:

Plommesaus har jeg ikke hatt før. Kjøper du det i en kinesisk butikk?

Gjest gjest1
Skrevet (endret)

Kjøpte plommesausen hos min lokale tyrker, men tror den var fra blue dragon. Det merket har de mange steder.

Bare vær forsiktig med sesamoljen, den er veldig dominerende og jeg mitt nek, fulgte oppskriften og resultatet ble dobbelt så mye saus som jeg trengte.

Endret av pulverheksa

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...