Sommerfugl83 Skrevet 3. april 2006 #1 Skrevet 3. april 2006 Er det noen som vet hva slags næring det er i gul løk og champinjong? Eller noe sted jeg kan finne det ut... (Mulig jeg legger dette emnet feil men... )
salsera Skrevet 4. april 2006 #2 Skrevet 4. april 2006 Fersk champignon per 100 g: 4,1 g protein, 0,3 g fett, 2 g fiber,93,6 g vann, 8 mg natrium, 390 mg kalium, 10 mg calcium, 120 mg fosfor, 13 mg magnesium, 1,1 mg jern, 2 µg A, 0,1 mg E, 0,10 mg B1, 0,45 mg B2, 4,7 mg niacin, 0,06 mg B6, 4 mg C, 1,94 µg D, 14 µg K, 16 µg biotin, 2,1 µg pantothensyre, 25 µg folat er i følge ei kokebok jeg har, en god kilde til riboflavin (dvs. B2), niacin, kalium og jern Løk, per 100 g: 1,3 g protein, 0,3 g fett, 1,8 g fiber, 88 g vann, 3 mg natrium, 162 mg kalium, 31 mg kalsium, 33 mg fosfor, 11 mg magnesium, 0,3 mg jern, 1 µg A, 0,1 mg E, 0,03 mg B1, 0,03 mg B2, 0,2 mg niacin, 0,13 mg B6, 10 mg C, 3,5 µg biotin, 7 µg folat Tenk på at ikke alle egenskaper er med her. Ta en titt på http://www.frukt.no/Article.aspx?artid=617...id=3073&mnu3id= og http://www.frukt.no/Article.aspx?artid=856...073&mnu3id=3145
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå