Gå til innhold

All mat har de tre makronæringsstoffene: Fett, protein og karbohydrater


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tenkte jeg skulle starte en utdanningstråd her, etter å ha sett noen påstå at det er BARE, morsmelk som har både fett og karbohydrater. Atte hæ? Men kanskje det er flere som tror det? Jeg husker jo tråden der så mange ble sjokkerte over at kjøttstykker på butikken var muskler...

Så her er fakta: All mat inneholder de tre makronæringsstoffene, men selvsagt, åpenbart ikke i lik mengde. Noen har mer fett, noen mer protein, og noen mer karbohydrater. Men alle har alle tre.

Og om noen mener det er en type mat - altså hel mat, ikke produkter som olje eller sukker som er tatt ut av maten - som ikke gjør det, så kan de komme med den maten så skal vi få rede på det sammen.

Anonymkode: d59d3...f85

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hvor mange karbohydrater er det i laks?

Anonymkode: 3c4b6...36e

AnonymBruker
Skrevet

Tråden burde flyttes til "Religion, alternativt og filosofiske spørsmål".

Anonymkode: 70d5d...ef2

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (52 minutter siden):

Tenkte jeg skulle starte en utdanningstråd her, etter å ha sett noen påstå at det er BARE, morsmelk som har både fett og karbohydrater. Atte hæ? Men kanskje det er flere som tror det? Jeg husker jo tråden der så mange ble sjokkerte over at kjøttstykker på butikken var muskler...

Så her er fakta: All mat inneholder de tre makronæringsstoffene, men selvsagt, åpenbart ikke i lik mengde. Noen har mer fett, noen mer protein, og noen mer karbohydrater. Men alle har alle tre.

Og om noen mener det er en type mat - altså hel mat, ikke produkter som olje eller sukker som er tatt ut av maten - som ikke gjør det, så kan de komme med den maten så skal vi få rede på det sammen.

Anonymkode: d59d3...f85

Å herlighet - dette er jo feil 🤣 De fleste matvarer inneholder en eller to, men veldig sjelden alle tre.

Skrevet
AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Hvor mange karbohydrater er det i laks?

Anonymkode: 3c4b6...36e

Eller rent kjøtt?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...