Gå til innhold

Brunt sukker kontra hvitt sukker med sirup


Langstrømpe

Anbefalte innlegg

Jeg ble litt paff da jeg for en stund siden hørte at mye av det som selges som brunt sukker faktisk er hvitt sukker som er blandet med sirup for å få mørk farge og annerledes smak.

Er det noen som vet hvilke merker som inneholder ekte brunt sukker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, det stemmer nok! Er det ikke sprøtt...? Brunt sukker er jo uraffinert sukker (som da i prisippet i hvert fall er billigere å produsere enn brunt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man lager hvitt sukker fjernes melassen fra råsukkeret.

For å lage den brunt sukker tilsettes melaasen igjen. Forstå det den som kan, men det er faktisk tilfelle.

Det du er ute etter er uraffinert sukker. Det finnes mange sorter og merker av dette. Sjekk på pakken!

Demerara sukker er veldig aromatisk og godt. Det er litt gulaktig på farge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Brunt sukker er ikke noe annet enn sukker som er brunt.

Rårørsukker, fås i helsekost butikker, er noe helt annet, det er også brunt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...