Gjest Gjest Skrevet 2. april 2006 #1 Skrevet 2. april 2006 Vi pleier ofte å steke frossen kylling i ovnen, ofte lår eller vinger. Noen som har gode forslag for å gjøre det til litt mer spennende enn rett og slett kylling stekt i ovnen? Det bør helst være enkelt, men jeg tenker på krydder/marinade eller grønnsaker å putte i forma sammen med kyllingen.
Arkana Skrevet 2. april 2006 #2 Skrevet 2. april 2006 Bland sammen forskjellige krydre med litt olje, f.eks. chilipulver, paprikapulver, løkpulver, hvitløkpulver, cayennepepper, italienske urter +++ Vend inn kyllingen før du heller alt i formen. Bruk alle typer grønnsaker (som gjerne kan blandes med marinaden også), f.eks. potetbåter (prøv søtpotet for en annerledes smak), løkbåter, hele hvitløksfedd, paprika, fennikel, gulrot, squash, aubergine osv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå