AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #1 Skrevet 20 timer siden Jeg lagde risboller forrige året, men de ble seige. Leste på nett at puffa ris nå ikke var det samme som puffa ris før, derfor ble de seige. Man bør riste de først, i stekepanne eller i ovnen. Noen som har ristet puffa ris til bruk i risboller og som vil dele hvordan ? Hvor varmt, hvor lenge, skal de avkjøle før bruk etc? Anonymkode: 0473d...1a9
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #2 Skrevet 20 timer siden Feil i overskriften, tidte=riste Anonymkode: 0473d...1a9
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå