Gå til innhold

Hvordan tidte puffa ris?


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lagde risboller forrige året, men de ble seige. Leste på nett at puffa ris nå ikke var det samme som puffa ris før, derfor ble de seige.  Man bør riste de først, i stekepanne eller i ovnen. Noen som har ristet puffa ris til bruk i risboller og som vil dele hvordan ? Hvor varmt, hvor lenge, skal de avkjøle før bruk etc?

Anonymkode: 0473d...1a9

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Feil i overskriften, tidte=riste

Anonymkode: 0473d...1a9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...