Gjest Gjest Skrevet 1. april 2006 #1 Skrevet 1. april 2006 Innbiller meg at det er sånt man lager av rester fra risengrynsgrøt...Har ca 1 dl kanskje 2,risengrøt til overs.Noen som har oppskrift?
Arkana Skrevet 1. april 2006 #2 Skrevet 1. april 2006 Rislapper (ca 20 stk) 3 dl kaldt risgrøt 3 egg ½ dl hvetemel ½ dl sukker ½ ts bakepulver ½ ts vaniljesukker ½ ts salt Bland alle ingrediensene i foodprocessor og la røren svelle i 15 minutter. Stek i litt smør og server lune med syltetøy og rømme.
Gjest Gjest Skrevet 1. april 2006 #5 Skrevet 1. april 2006 Nam. Det fikk jeg lyst på også ,men jeg kan ikke desverre. Er på slankekur.
Gjest Nybegynner på kjøkkenet. Skrevet 13. august 2009 #6 Skrevet 13. august 2009 Kan man fryse ned rilapper?
skrue Skrevet 14. august 2009 #7 Skrevet 14. august 2009 Kan man fryse ned rilapper? Har aldri prøvet det ene eller det andre, men jeg tror nok jeg heller ville ha frosset ned den kokte risen eventuelt den ferdige rislapprøren. Jeg vet det går helt fint å fryse ned pannekakerøre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå