Gå til innhold

Rislapper


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Innbiller meg at det er sånt man lager av rester fra risengrynsgrøt...Har ca 1 dl kanskje 2,risengrøt til overs.Noen som har oppskrift?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Rislapper (ca 20 stk)

3 dl kaldt risgrøt

3 egg

½ dl hvetemel

½ dl sukker

½ ts bakepulver

½ ts vaniljesukker

½ ts salt

Bland alle ingrediensene i foodprocessor og la røren svelle i 15 minutter. Stek i litt smør og server lune med syltetøy og rømme.

Gjest Gjest
Skrevet

Takker!

Skal størrelsen være a la sveler?

Gjest Gjest
Skrevet

Nam. Det fikk jeg lyst på også ,men jeg kan ikke desverre. Er på slankekur. :tristbla:

  • 3 år senere...
Gjest Nybegynner på kjøkkenet.
Skrevet

Kan man fryse ned rilapper?

Skrevet
Kan man fryse ned rilapper?

Har aldri prøvet det ene eller det andre, men jeg tror nok jeg heller ville ha frosset ned den kokte risen eventuelt den ferdige rislapprøren. Jeg vet det går helt fint å fryse ned pannekakerøre.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...