Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2006 #1 Skrevet 31. mars 2006 Kjøpte i dag hel krydret svinefilet på 1,5 kg. Skal ha den til middag i dag, men har aldri laget det før. Kan noen fortelle meg hvordan jeg skal gå frem for å tilberede den i stekeovnen. Har lett litt etter oppskrifter, men det er ulike tider på stekingen for svinefilet og svinekam uten ben. På pakkningen står det krydret svinefilet og på innholdsfortegnelsen står det svinekam uten ben. Blir litt forvirret da jeg noen steder leser at svinefilet skal stekes i 20-30 min og at svinekam skal stekes i 2-2,5 time. JEG TRENGER HJELP FORT !!!
Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2006 #2 Skrevet 31. mars 2006 Har du steketermometer? Da er du sikker på at kjøttet blir perfekt stekt i alle fall.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå