Gjest Tjukka Skrevet 31. mars 2006 #1 Skrevet 31. mars 2006 Som en del av min slankeplan lurer jeg på hvordan man steker kjøtt i ovnen. Jeg skal benytte rent kjøtt som feks biff og kyllingfilet. Må man benytte grillfunksjon eller steker man det bare vanlig på cirka 200 grader? Kan man bruke folie?
Nella Skrevet 31. mars 2006 #2 Skrevet 31. mars 2006 http://www.matprat.no/BulletListArticle.as...mnu2=5028&mnu3= Jeg er veldig glad i steketermometeret mitt og bruker det alltid. Og lav temp (100grader som regel) da blir kyllingfiletene saftige og fine. Liker igrunn å brune de i panna først da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå