Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2006 #1 Skrevet 31. mars 2006 Hvordan får jeg vekk fastbrent fett/olje fra en lasagneform i glass? Har prøvd med zalo, oppvaskmaskin, stålull, gnikket og banna, men det går ikke bort. Noen gode tips?
Gjest Elfrida Skrevet 31. mars 2006 #2 Skrevet 31. mars 2006 (endret) Forsøk bakepulver. Fyll forma med varmt vann, hell oppi en god dæsj bakepulver (rundt en spiseskje kanskje), la stå til dagen etter. Endret 31. mars 2006 av Elfrida
Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2006 #3 Skrevet 31. mars 2006 Rene Plumboen jo!!! Det stinker og bruser, så dette må jo bli bra Takk for hjelpen.
Gjest Elfrida Skrevet 31. mars 2006 #4 Skrevet 31. mars 2006 Får håpe det hjelper! Jeg bruker det mye til fastbrente greier i kjeler og langpanner og sånt.
Gjest Binna Skrevet 31. mars 2006 #5 Skrevet 31. mars 2006 (endret) Jeg bruker en slags"skrubbeball"(aner ikke hva de heter, men er formet som en ball av sølvtråder). Det er absolutt den raskeste og enkleste måten å få vekk sånt på, det erfarte jeg som oppvaskhjelp over flere år.. Endret 31. mars 2006 av hæxa
Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2006 #6 Skrevet 31. mars 2006 Vet hva du mener, så jeg går herved til anskaffelse av en skrubbeball også
Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2006 #7 Skrevet 31. mars 2006 det funker også bra med pulver til oppvaskmaskin (sun ultra etc.) la stå over natta - så er det meste av fastbrent mat greit å få vekk
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 31. mars 2006 #8 Skrevet 31. mars 2006 ovnsrens er også helt genialt til fastbrent guffe. La det stå over natta, så kan du bare tørke av det aller meste etterpå.
Gjest Gjest Skrevet 3. april 2006 #9 Skrevet 3. april 2006 Tusen takk for gode tips. Bakepulver funket, men måtte skrubbe litt. Skal teste ut skrubbeball, ovnrens og sun neste gang
afr0dite Skrevet 7. april 2006 #10 Skrevet 7. april 2006 Hmmm... kan man bruke de tingene der i en fonduegryte i støpejern også? Eller ødelegger det? Er det ikke sånn at man ikke skal bruke såpe en gang i støpejernting? Tar flere timer å vaske en fonduegryte og jeg er veldig glad i fondue!! Kanskje ikke like glad i å vaske vekk det fastbrente og forkullede krydderet i bunnen av gryta etterpå....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå