Maleficenta Skrevet 5. november #21 Skrevet 5. november AnonymBruker skrev (På 3.11.2025 den 20.41): Hva serverer du gjerne til familie som kommer på uhøytidelig middagsbesøk? (Ikke barn) Anonymkode: 1a131...187 Mat 1
AnonymBruker Skrevet 6. november #22 Skrevet 6. november Massaman curry, fesenjan, sashimi Anonymkode: 49bc4...d2e
AnonymBruker Skrevet 6. november #24 Skrevet 6. november Kjøttkaker, spagetti bolognese (kokt lenge), pizza, en form av noe slag, gryterett med potetmos. Anonymkode: 9bfaf...c04 2
AnonymBruker Skrevet 6. november #25 Skrevet 6. november Kjøtt til vegetarer. Noe med hvetemel til glutenintolerante. Gris, bacon og skinke til muslimer. Fisk til folk som hater fisk. ... fordi det er jo så føkkings vanskelig å ta hensyn til alverdens greier og påfunn, spør du KG. Anonymkode: 2e1fb...5de
AnonymBruker Skrevet 7. november #26 Skrevet 7. november Ofte langtidskokt gryte med høyrygg, jeg foretrekker stifado som lages ved lav varme i stekeovnen under lokk. Eller ovnsbakt kveitefilet, som er forutsigbart og greit å lage til mange. Enten med feks puré av kokte rødbeter og ovnsbakte tomater (som kan lages klar dagen før og varmes opp) og brunet smør med kapers, eller med poteter, grønnsaker og smørsaus hvis det skal være mer safe til de eldste i familien. Anonymkode: 530af...b72 2
AnonymBruker Skrevet 7. november #27 Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (18 timer siden): Massaman curry, fesenjan, sashimi Anonymkode: 49bc4...d2e Kan du si mer om hvordan du lager fesenjan, evt linke til en god oppskrift på nett? Denne retten står på listen over ting jeg har lyst til å prøve. Anonymkode: 530af...b72
AnonymBruker Skrevet 7. november #28 Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (På 3.11.2025 den 20.45): Hjemmelagd pizza, grillmat om sommeren, indrefilet og potetbåter med saus, taco, lasagne Anonymkode: 2177f...8a2 Dette + gjerne en hjemmelaget gryte, betasuppe eller lapskaus. Har også laget hjemmelagede burgere til storfamilien. Anonymkode: f58b1...e88 1
AnonymBruker Skrevet 7. november #29 Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (1 time siden): Ofte langtidskokt gryte med høyrygg, jeg foretrekker stifado som lages ved lav varme i stekeovnen under lokk. Eller ovnsbakt kveitefilet, som er forutsigbart og greit å lage til mange. Enten med feks puré av kokte rødbeter og ovnsbakte tomater (som kan lages klar dagen før og varmes opp) og brunet smør med kapers, eller med poteter, grønnsaker og smørsaus hvis det skal være mer safe til de eldste i familien. Anonymkode: 530af...b72 Deilig! Anonymkode: f58b1...e88
AnonymBruker Skrevet 7. november #30 Skrevet 7. november Fiskesuppe. Ovnsbakt laks Anonymkode: 4327b...5d9 1
Ellah Skrevet 7. november #31 Skrevet 7. november Det jeg føler for. Denne gangen blir det hjemmelagede falafeler med tilbehør, mest fordi jeg lovet å lage det for en god stund siden. 1
Forenkle Skrevet 7. november #32 Skrevet 7. november Gryte eller ovnsform. Noe som kan klargjøres i god tid, og bare varmes/stekes like før. 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 23:57 #33 Skrevet søndag kl. 23:57 AnonymBruker skrev (På 3.11.2025 den 20.41): Hva serverer du gjerne til familie som kommer på uhøytidelig middagsbesøk? (Ikke barn) Anonymkode: 1a131...187 Jeg serverer mat ! Anonymkode: 4a1b1...66c 1
Rødvinsfilosofen Skrevet mandag kl. 00:09 #34 Skrevet mandag kl. 00:09 luxifine skrev (På 3.11.2025 den 20.49): Vi har "grinch og grøt" om det er i førjulstiden. Er det en vanlig dag så hadde jeg laget taco eller lasagne for det er enkelt å lage på forhånd og de fleste liker det.. Hva er «grinch» ? 😱 Hilsen en lettere bekymret Grinchen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå