Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har tenkt å lage en forenklet versjon av pekingand, med andebryst, pannekaker, grønnsaker og sauser. Da jeg spiste pekinand på Dinner fikk vi noen fantastiske sauser til, men jeg klarer ikke å huske hva de bestod av. Er det noen som har spist der som kan hjelpe meg, eller er det noen som har noen andre gode oppskrifter på sauser til pekingand?

Skrevet

Hoisin-sausen som brukes er ihvertfall en plommesaus. Hvordan man lager den aner jeg ikke, men jeg vet at man får kjøpt ferdige varianter i butikker med godt utvalg som f.ex Ultra, eller innvandrerbutikker.

Skrevet

Takk for svar :) En av dem var hoisin-saus, ja. Kanskje de er greie rett fra flaska? Men jeg tror det var flere sauser på Dinner.

Skrevet

Jeg har ikke fått noen flere sauser enn hoi sin-sausen. Men Dinner serverer i tillegg til agurk og vårløk en slags grønnsaksrelish.

Skrevet

Ok. Mulig jeg husker feil. Da blir det hoisin saus. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...