Plym Skrevet 30. mars 2006 #1 Skrevet 30. mars 2006 Jeg har tenkt å lage en forenklet versjon av pekingand, med andebryst, pannekaker, grønnsaker og sauser. Da jeg spiste pekinand på Dinner fikk vi noen fantastiske sauser til, men jeg klarer ikke å huske hva de bestod av. Er det noen som har spist der som kan hjelpe meg, eller er det noen som har noen andre gode oppskrifter på sauser til pekingand?
Zest Skrevet 30. mars 2006 #2 Skrevet 30. mars 2006 Hoisin-sausen som brukes er ihvertfall en plommesaus. Hvordan man lager den aner jeg ikke, men jeg vet at man får kjøpt ferdige varianter i butikker med godt utvalg som f.ex Ultra, eller innvandrerbutikker.
Plym Skrevet 30. mars 2006 Forfatter #3 Skrevet 30. mars 2006 Takk for svar En av dem var hoisin-saus, ja. Kanskje de er greie rett fra flaska? Men jeg tror det var flere sauser på Dinner.
Barbamama Skrevet 31. mars 2006 #4 Skrevet 31. mars 2006 Jeg har ikke fått noen flere sauser enn hoi sin-sausen. Men Dinner serverer i tillegg til agurk og vårløk en slags grønnsaksrelish.
Plym Skrevet 31. mars 2006 Forfatter #5 Skrevet 31. mars 2006 Ok. Mulig jeg husker feil. Da blir det hoisin saus.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå