Gå til innhold

Stiv glasur til sjokoladekake...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte jeg skulle poste denne på eget innlegg. Jeg skal lage Toro sin langpanne sjokoladekake, men vil lage egen glasur. Noen som har oppskrift på en skikkelig søt og god sjokoladeglasur med mye sjokolade i, som blir såpass stiv at den kan pyntes med non-stop og seigmenn?

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Tenkte jeg skulle poste denne på eget innlegg. Jeg skal lage Toro sin langpanne sjokoladekake, men vil lage egen glasur. Noen som har oppskrift på en skikkelig søt og god sjokoladeglasur med mye sjokolade i, som blir såpass stiv at den kan pyntes med non-stop og seigmenn?

Eneste jeg vet er at tilsetter du en kopp kald kaffe, gir det veldig god smak i sjokoladeglasur!

Skrevet

ca 300g melis

10-12ss Nesquick-/Oboypulver

6-8ss kaffe

8-10ss smeltet smør/margarin

1-2ts vaniljesukker

Bland det tørre, hold gjerne igjen litt av melisen.

Tilsett kaffe og margarin skjevis, og rør til ønsket konsistens.

Denne glasuren blir kjempegod, og er en sikker vinner her i huset hvertfall.

Skrevet

Smelt mørk sjokolade med litt fløte, ha i litt smør etterpå som du lar smelte. Det gir en nydelig, tykk og blank sjokoladeglasur.

Skrevet

Er den til voksne eller barn?

Jeg brukte denne da jeg laget sjokoladekake til et barneselskap. Barna var fornøyde, de! Brukte også nonstop ol. til å pynte med.

50 g smeltet smør eller margarin

250 g melis

1/2 - 1 plate kokesjokolade

3 ss kaffe

1 egg

3-4 dråper vanilje- eller romessens

Gjest Gjesta
Skrevet

Min favoritt:

1 pk melis

200 gram margarin

12 ss melk

8 ss kakaopulver (Regias bakekakao)

litt vaniljesukker

Denne blir stiv og er vanvittig god!! Skikkelig sjokoladesmak :)

Skrevet

Takk for mange forslag, ja den er til barnebursdag, det glemte jeg å skrive. Nå gjenstår det bare å velge, kanskje jeg skal prøvelage og prøvesmake litt i kveld ...... :sjenert: .

Skrevet

Salsera, hvordan blander du sammen ingrediensene? Smelter du sjokoladen for seg selv?

Skrevet (endret)
Salsera, hvordan blander du sammen ingrediensene? Smelter du sjokoladen for seg selv?

Jeg smelter sjokoladen og smøret sammen. Det letteste er å sikte melisen. Da blir det ikke så lett klumper. Så akkurat at du har et spørsmål om langpanne. Brukte oppskriften til en vanlig rund kake. Kanskje du kan bruke en plate sjokolade, 75 g smør og ca. 350 g melis? Eller du kan doble hele oppskriften. Lykke til! :)

Endret av salsera

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...