Sovesmurf Skrevet 30. mars 2006 #1 Del Skrevet 30. mars 2006 Skal ha sjokolade langpannekake i bursdag på lørdag, men lurer på å lage den på fredagen. Hvor skal den oppbevares for at den ikke skal bli tørr til lørdag? Kjøleskap, stekeovn..? Skal forresten lage Toro sin langpannekake, noen som har prøvd denne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 30. mars 2006 #2 Del Skrevet 30. mars 2006 Pleier å pakke aluminiumsfolie rundt, og putte i kjøleskapet. Det går helt fint. mange sjokoladekaker blir dessuten bedre av å få stå over natten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 30. mars 2006 #3 Del Skrevet 30. mars 2006 Den holder i flere dager i kjøleskap også, hvis den er pakket inn i plast Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå