AnonymBruker Skrevet søndag kl. 22:10 #21 Skrevet søndag kl. 22:10 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Hva pleier dere å ta med til fellesbord på Fn-dagen i barnehagen? Alle skal ha med en tradisjonsrett fra sin kultur. Anonymkode: 1cf4c...071 Blodpudding Anonymkode: a59cd...0f5
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 23:00 #22 Skrevet søndag kl. 23:00 Fiskekaker. Anonymkode: 29fc1...ca4
AnonymBruker Skrevet i går, 03:43 #23 Skrevet i går, 03:43 Medisterkaker på gaffel. Lompe/lefse med brunost. Tilslørte bondepiker i engangsglass. Riskrem, semulepudding, sagogrynspudding eller mandelkjernepudding med rød saus. Tipper det slett ikke er snakk om å sitte pent rundt et dekket bord og spise middag med kniv og gaffel. Anonymkode: cac04...90d
Biloba Skrevet 21 timer siden #24 Skrevet 21 timer siden Det kommer jo an på om hva du ønsker å legge i det av tankearbeid, logistikk, tid og penger, og om hensikten er at det skal være noe barna vil smake på, eller vise foreldre og ansatte at dere har kulturell kapital 😉 Tenk på logistikk for deg selv så du ikke kommer stresset, og det er sikkert mest vellykket å prioritere noe barna vil ha. En ting å gå for kan være en skål med butikkjøpte kjøttboller og en skål Toro fløtesaus hvis dere spiser fhv raskt etter at det starter, pass på at beholder kan holde litt på varme (liten jerngryte?) og ha serveringsskjeeer til. Og kanskje et glass tyttebærsyltetøy. Eller pølser med lumpe, rull sammen og del i 3-4 som fingermat, med ketchup og sennep. Kringle, det er det sikkert ikke alle som baker 😀 Obs merking for allergener og religiøse dietter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå