Gjest anny Skrevet 24. november 2002 #1 Del Skrevet 24. november 2002 jeg får gjester andre 26des. det blir små unger og gamle folk,hva kan jeg server? god og enkel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
@lfa Skrevet 24. november 2002 #2 Del Skrevet 24. november 2002 Svinestek? Lammelår? Jeg bruker å ha rester fra julaften og 1. juledag den dagen, men det blir jo litt feil i dette tilfellet... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 24. november 2002 #3 Del Skrevet 24. november 2002 Røkt lammelår er DEILIG! Men ikke alle unger er så glad i røkt kjøtt kanskje? Hva med å servere noe det servers pølser (eller lignende) til, slik at kresne unger kan spise dem? Dårlig til å komme på noe jeg. Kalkun er jo flott, men kvalisfiserer det som "enkelt"? Det er jo bare å la den stå i ovnen, men den må stå der en stund.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk Doodad Skrevet 26. november 2002 #4 Del Skrevet 26. november 2002 Kalkun, det pleier vi alltid å ha på første juledag. Deilig med litt magert kjøtt etter ribba/pinnekjøtt. Eller fisk kanskje, ovnsbakt laks med fløtesaus. Det er litt ok å finne noe som er litt motvekt mot den vanlige julematen, blir som regel nok av den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppa Skrevet 26. november 2002 #5 Del Skrevet 26. november 2002 Synes fisk er et veldig godt forslag! Ovnsbakt ørret eller laks med kokte poteter, agurksalat og sandefjordsmør er noe de fleste liker. Barna kan kanskje få fiskepinner med pommes frites, evt. pølser? Et annet alternativ er å lage et koldtbord, men det er litt mer jobb. Fordelen er at du kan lage det meste på forhånd. Forslag kan være det du måtte ha av julematrester (kan varmes), alt det gode julepålegget du har fra før av, potetsalat, roastbeef, div. sild, røkelaks med eggerøre, gravlaks med sennepssaus, kalkun med waldorfsalat, litt ost og kjeks - kun fantasien som setter grenser! Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy Skrevet 27. november 2002 #6 Del Skrevet 27. november 2002 Ovnsbakt ørret (bedre enn laks....) må da være et kjempealternativ! Lett å lage, både fisk og tilbehør. OG de aller fleste unger liker "rosa fisk" veldig godt, så det er ikke nødvendig å ha noe annet til dem. Jeg skal for første gang på mange år være alene 2. juledag, bare sammen med mann og barn og gleder meg til en avslappet dag etter to dagers familiemaraton..... (meny: lammestek med kaffesaus...mmmm) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjorven Skrevet 27. november 2002 #7 Del Skrevet 27. november 2002 Ellers hva med å lage et skikkelig koldtbord? Vi har hatt tradisjon med det på 1.juledag bestandig. Da har vi alt fra medisterkaker til eggehakk, fiskecabaret iog sursild. det er virkelig nydelig med slik mat etter julaften og alle ender opp med å spise en hel masse siden det er litt anderledes lissom. Kanskje det kunne være en ide? Det er enkelt å lage i stand også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå