Ylvalin Skrevet 24. november 2002 #1 Del Skrevet 24. november 2002 Jeg synes det ser ekkelt ut... Det går fint når jeg steamer melken, men ikke når jeg har den kald oppi vanlig kaffe. Hva skjer? :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lille meg 2 uinnlogget Skrevet 24. november 2002 #2 Del Skrevet 24. november 2002 Vil tippe på at det har med temperaturen å gjøre. Soyamelk er jo litt spesiel når det gjelder varme. Man skal jo f.eks ikke koke den lenge. Vet ikke om det er pga smaken eller om den blir ødelagt men fikk iallefall beskjed om det da jeg ble nødt til å begynne å bruke det. Lille meg 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olivia Skrevet 25. november 2002 #3 Del Skrevet 25. november 2002 ja det har jeg lurt på og. Mitt tkps: dropp soyamelken, bruk rismelk i stedet, den skiller seg ikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 25. november 2002 #4 Del Skrevet 25. november 2002 Takk for svar begge to! Jeg har prøvd én type rismelk, men den smakte... ris. Jeg synes soyamelken er mer lik vanlig melk. Kanskje det finnes en type rismelk som smaker bedre? Anyone? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 25. november 2002 #5 Del Skrevet 25. november 2002 Jeg synes det ser ekkelt ut... Det går fint når jeg steamer melken, men ikke når jeg har den kald oppi vanlig kaffe. Hva skjer? :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå