Gå til innhold

Hvorfor skiller soyamelken seg i kaffen?


Ylvalin

Anbefalte innlegg

Jeg synes det ser ekkelt ut... Det går fint når jeg steamer melken, men ikke når jeg har den kald oppi vanlig kaffe. Hva skjer? :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest lille meg 2 uinnlogget

Vil tippe på at det har med temperaturen å gjøre. Soyamelk er jo litt spesiel når det gjelder varme. Man skal jo f.eks ikke koke den lenge. Vet ikke om det er pga smaken eller om den blir ødelagt men fikk iallefall beskjed om det da jeg ble nødt til å begynne å bruke det.

Lille meg 2 :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Takk for svar begge to!

Jeg har prøvd én type rismelk, men den smakte... ris. Jeg synes soyamelken er mer lik vanlig melk. Kanskje det finnes en type rismelk som smaker bedre? Anyone?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
Jeg synes det ser ekkelt ut... Det går fint når jeg steamer melken, men ikke når jeg har den kald oppi vanlig kaffe. Hva skjer? :o
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...