Gå til innhold

Kyllingfilet


Anbefalte innlegg

Skrevet

I går stekte jeg kyllingfilet i litt olje. Fileet var frossen . Jeg tok den opp fra fryseren og tinte i kaldt vann. Når jeg stekte i olje ble det masse skum. Hvorfor det?

20251013_142852.jpg

Anonymkode: 71cd4...1dd

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvor høy varme hadde du?

Virker som en må steke med veldig gøy varme på noe kylling pga vannet i de

Anonymkode: 79ece...eca

Skrevet

Tror ...eca er inne på noe. 

Ser ut som du stekte på for lave varme slik at kyllingen slapp vesken.

Anonymkode: 9cef1...8db

Skrevet
AnonymBruker skrev (52 minutter siden):

Hvor høy varme hadde du?

Virker som en må steke med veldig gøy varme på noe kylling pga vannet i de

Anonymkode: 79ece...eca

Hva er gøy varme 😄?

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 14.10.2025 den 11.26):

Hvor høy varme hadde du?

Virker som en må steke med veldig gøy varme på noe kylling pga vannet i de

Anonymkode: 79ece...eca

 

AnonymBruker skrev (På 14.10.2025 den 11.30):

Tror ...eca er inne på noe. 

Ser ut som du stekte på for lave varme slik at kyllingen slapp vesken.

Anonymkode: 9cef1...8db

Jeg hadde den på høy varme som alltid. Den ble aktig

Anonymkode: 71cd4...1dd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...