Ekko Skrevet 29. mars 2006 #1 Del Skrevet 29. mars 2006 Fant en oppskrift i et ukeblad på Frokostboller/rundstykker. Deigene lages kvelden før, trilles ut og heves før de settes i kjøleskapet natten over. Morgenene etter skal de stekes på 250 grader i 10 min. Noen som har prøvd dette? Evt. hvordan ble resultatet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. mars 2006 #2 Del Skrevet 29. mars 2006 Kan du legge ut oppskriften? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 29. mars 2006 #3 Del Skrevet 29. mars 2006 Det gaar veldig bra aa heve deig i kjoeleskap over natten. Jeg har gjort det mange ganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest1 Skrevet 29. mars 2006 #4 Del Skrevet 29. mars 2006 Jeg setter ikke deigen i kjøleskap, bruker bare kald væske og setter den på benken med et kjøkkenhåndkle over. No problem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. mars 2006 #5 Del Skrevet 30. mars 2006 Kan noen av dere legge ut en oppskrift? Vil gjerne prøve i kveld! Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekko Skrevet 30. mars 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 30. mars 2006 Her er oppskriften jeg fant (...men enda ikke har prøvd ut): 3 dl lunket vann 2 ss olje 25 g gjær 1 ts salt 1 ts sukker ca 7 dl hvetemel Bland vann, olje, gjær, salt og sukker. Tilsett deretter så mye mel at deigen blir smidig og slipper bollen. Kna deigen godt og del den i 12 biter. Legg på bakepapirkledd langpanne. Legg over plast. La bollene heve i ca 15 minutter i romtemp, før de settes inn i kjøleskapet natten over. Sett ovnen på 250 grader nesten morgen og stek de midt i ovnen i ca 10 minutter. Pensle bollene med litt kaldt vann når de kommer ut av ovnen. Hvis noen prøver denne oppskriften før helgen, gi gjerne tilbakemelding!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 31. mars 2006 #7 Del Skrevet 31. mars 2006 Dette har jeg prøvd mange ganger, og det går veldig fint. Dekk med plast når de hever over natten, ellers blir de tørre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå