AnonymBruker Skrevet torsdag kl. 20:22 #1 Skrevet torsdag kl. 20:22 Kaken på bildet, er den god? Synes mange av de andre kakene fra samme leverandør er overraskende bra til å være ferdigkaker. Anonymkode: 5b4ef...0f0
AnonymBruker Skrevet torsdag kl. 20:26 #2 Skrevet torsdag kl. 20:26 har ikke smakt den men en annen og syns ikke den var god Anonymkode: d1e2a...5b0
AnonymBruker Skrevet torsdag kl. 20:29 #3 Skrevet torsdag kl. 20:29 Følger! Jeg smakte sjokoladekaka for første gang nå i høst (foreldremøte og dårlig tid...) og ble overrasket over hvor god den var. Hvis denne er like god lever buksene mine farlig Anonymkode: f7158...9d8 3 1
svartkatt Skrevet torsdag kl. 20:30 #4 Skrevet torsdag kl. 20:30 Nei, men regner med den er sånn cirka som den lille svenske som jeg bare har sett med sjokolade i tillegg.. er det almondy den heter? Uansett, skulle gjerne visst om den er like eller bedre..
AnonymBruker Skrevet torsdag kl. 20:37 #5 Skrevet torsdag kl. 20:37 Om den er som den svenske fra Almondy, så er den god. Almondy har også med sjokolade og salt karamell. Veldig gode begge to. men om denne som er vist i HI er like god, vet jeg jo ikke. Anonymkode: 677b9...09a
AnonymBruker Skrevet torsdag kl. 20:43 #6 Skrevet torsdag kl. 20:43 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Kaken på bildet, er den god? Synes mange av de andre kakene fra samme leverandør er overraskende bra til å være ferdigkaker. Anonymkode: 5b4ef...0f0 Jeg har smakt de fleste kakene fra remam1000 i den serien, og de er GODE. Denne er veldig god også, saftig. Dessverre Anonymkode: 2fad6...afa 2
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #7 Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (8 timer siden): Jeg har smakt de fleste kakene fra remam1000 i den serien, og de er GODE. Denne er veldig god også, saftig. Dessverre Anonymkode: 2fad6...afa Takk for svar! Da prøver jeg denne👍 Har jo smakt lignende suksesskake-varianter fra frysedisken som ikke var spesielt gode (ganske smakløs krem som etterlot en fettete følelse i ganen..), men siden det var fra andre leverandører tenkte jeg at det kanskje er håp..😁 Anonymkode: 5b4ef...0f0
Janmar Skrevet 20 timer siden #8 Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk for svar! Da prøver jeg denne👍 Har jo smakt lignende suksesskake-varianter fra frysedisken som ikke var spesielt gode (ganske smakløs krem som etterlot en fettete følelse i ganen..), men siden det var fra andre leverandører tenkte jeg at det kanskje er håp..😁 Anonymkode: 5b4ef...0f0 Det tar deg under 30 min å lage fra bunnen. Og den blir 1000 ganger bedre😁😊
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #9 Skrevet 20 timer siden Janmar skrev (6 minutter siden): Det tar deg under 30 min å lage fra bunnen. Og den blir 1000 ganger bedre😁😊 Seriøst? 30 min??? Jeg står i evigheter med å lage den kremen den kremen. Dessuten må den jo også kjøles ned en del før den kan bres på kakebunnen. Hva gjør jeg feil? Anonymkode: 255ed...2c7 1
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #10 Skrevet 20 timer siden Det smaker fabrikk av alle disse kakene. Og hvis man ikke smaker det så vet man ikke hvordan de ekte (hjemmebakt) smaker. Det er veldig forskjell. Bak heller selv Anonymkode: 17423...893 1
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #11 Skrevet 20 timer siden Janmar skrev (7 minutter siden): Det tar deg under 30 min å lage fra bunnen. Og den blir 1000 ganger bedre😁😊 Ja, 30 min? Det har aldri tatt det hos meg, selv da jeg droppa å kverne mandler selv... Anonymkode: 2fad6...afa 2
Janmar Skrevet 20 timer siden #12 Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Seriøst? 30 min??? Jeg står i evigheter med å lage den kremen den kremen. Dessuten må den jo også kjøles ned en del før den kan bres på kakebunnen. Hva gjør jeg feil? Anonymkode: 255ed...2c7 Ja altså å lage den tar ikke lang tid. Steketiden og kjøling kommer i tillegg.
Janmar Skrevet 20 timer siden #13 Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ja, 30 min? Det har aldri tatt det hos meg, selv da jeg droppa å kverne mandler selv... Anonymkode: 2fad6...afa Tar 10 min å smekke sammen bunnen og 10-15 å lage kremen. Så skal den avkjøles, siles også visper jeg den opp i kenwooden for en mer fluffy lys krem som kan sprøytes i fine mønstre.
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #14 Skrevet 20 timer siden Janmar skrev (Akkurat nå): Ja altså å lage den tar ikke lang tid. Steketiden og kjøling kommer i tillegg. Da må du jo nevne det, med mindre du spiser rå kake så tar det ikke under 30 min 😁 Anonymkode: 2fad6...afa 1 1
Janmar Skrevet 20 timer siden #15 Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Da må du jo nevne det, med mindre du spiser rå kake så tar det ikke under 30 min 😁 Anonymkode: 2fad6...afa Trodde alle skjønte at å LAGE betyr nettopp det😅 uansett er det en svært enkel kake som er kjapp, lett og ikke full av e
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #16 Skrevet 20 timer siden Janmar skrev (6 minutter siden): Trodde alle skjønte at å LAGE betyr nettopp det😅 uansett er det en svært enkel kake som er kjapp, lett og ikke full av e Det blir en annen diskusjon, men jeg sier ikke at å lage kake= kake uten at den er stekt. Jeg sier i allefall ikke at jeg har laget kake før den er ferdig, da lager jeg fortsatt kake. Anonymkode: 2fad6...afa 4 1
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #17 Skrevet 20 timer siden Jeg elsker suksessterte, hjemmelaget. Prøvde denne og likte den ikke. Anonymkode: b7bc9...b4e 2
Janmar Skrevet 20 timer siden #18 Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Det blir en annen diskusjon, men jeg sier ikke at å lage kake= kake uten at den er stekt. Jeg sier i allefall ikke at jeg har laget kake før den er ferdig, da lager jeg fortsatt kake. Anonymkode: 2fad6...afa Da sitter man vel og venter på at den skal bli ferdig. Eller rydder om en ikke er ferdig med det. Ikke lager noe.
AnonymBruker Skrevet 19 timer siden #19 Skrevet 19 timer siden Janmar skrev (6 minutter siden): Da sitter man vel og venter på at den skal bli ferdig. Eller rydder om en ikke er ferdig med det. Ikke lager noe. Men den er jo fortsatt ikke ferdig, når du sier man lager den på under 30 min så hjelper jo ikke det hvis man må ha den under 30 min, hvis du skjønner. Hadde jeg sagt at jeg har 60min på meg til å lage en kake feks, så mener jeg inkludert steketid, trodde det var vanlig Anonymkode: 2fad6...afa 2 1
AnonymBruker Skrevet 19 timer siden #20 Skrevet 19 timer siden Jeg synes den er helt grei. Men det er ikke en suksessterte! Det er en mandelkake. Det er en krem som ligner på eggekremen til suksessterte, men mandelsmaken er helt klart mest fremtredende. Men jeg har aldri helt skjønt hvorfor de skal putte aprikoskjerner i den... Anonymkode: dc3c4...c5a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå