Gå til innhold

Kan jeg bytte ut melk med vann i en sjokoladekake?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Fikk lyst til å bake, men har ikke melk.

Dette er en kake i rund form og det skal være 2 dl melk i.

Jeg har også litt lettrømme, ca 1 dl. Kan jeg ev bruke dette og så resten vann? 

Anonymkode: b0e80...c5c

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Fikk lyst til å bake, men har ikke melk.

Dette er en kake i rund form og det skal være 2 dl melk i.

Jeg har også litt lettrømme, ca 1 dl. Kan jeg ev bruke dette og så resten vann? 

Anonymkode: b0e80...c5c

Ja det skulle vel gå

AnonymBruker
Skrevet

Bytt med rømme og litt vann så bør det gå fint. 

Anonymkode: fcf67...d31

Skrevet

Melk gir en litt «mykere» konsistens enn vann. Kulturmelk er vanlig i sjokoladekaker, Jeg ville blandet én dl vann med én dl rømme, det tror jeg blir kjempebra. 

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk. Det blir ikke noe problem at det er lettrømme? 

Anonymkode: b0e80...c5c

Skrevet

Det blir bra. Jeg bytter stadig vekk her.

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Takk. Det blir ikke noe problem at det er lettrømme? 

Anonymkode: b0e80...c5c

Neida!

AnonymBruker
Skrevet

Syrnede melkeprodukter gjør kaker saftigere enn vanlig melk.

Anonymkode: 62980...4f2

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Hadde prøvd det ja, ta i rømmen først og så spe på med vann til du synes røren ser grei ut. 
 

Rømme er vanlig i kaker man vil ha ekstra saftige, så den blir nok god :) 

AnonymBruker
Skrevet

Supert. Takk 🙂

Anonymkode: b0e80...c5c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...