Gjest Kålungen Skrevet 28. mars 2006 #2 Skrevet 28. mars 2006 Jeg pleier bare å ha fløte oppi panna, sammen med steikefettet, og lar den koke opp. Så krydrer jeg til med litt krydder hvis det trengs. Knallgodt syns jeg
Arkana Skrevet 28. mars 2006 #3 Skrevet 28. mars 2006 Vi gjør ofte som svampebob, har i buljongpulver og krydder. Ellers synes jeg rosépeppersaus eller f.eks. hjemmelaget tomatsaus er godt.
NullHull Skrevet 29. mars 2006 #4 Skrevet 29. mars 2006 Spiser ikke kottisser selv, men vet om en del som også bruker bearnaise-saus til (nå i disse 80-talls-retro-tider, liksom )
Plym Skrevet 29. mars 2006 #5 Skrevet 29. mars 2006 Jeg er mest glad i sjysauser, og særlig til svinekjøtt. Jeg koker ut panna med litt buljong. Smaker til bed balsamicosirup (eller balsamicoeddik og sukker) og pepper. Jevner med bittelitt maizena, bare en anelse tykkere.
Gjest Hufsa Skrevet 29. mars 2006 #6 Skrevet 29. mars 2006 Jeg pleier bare å ha fløte oppi panna, sammen med steikefettet, og lar den koke opp. Så krydrer jeg til med litt krydder hvis det trengs. Knallgodt syns jeg ←
loffen Skrevet 29. mars 2006 #7 Skrevet 29. mars 2006 Jeg har også fløte oppi panna. Også litt soya saus! Kotelettene krydrer jeg først med 'kjøkkensjef Natvigs krydder blanding. Da blir det bra!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå