Gå til innhold

Saus til koteletter, hvilken ?


Gjest Zenta

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Kålungen

Jeg pleier bare å ha fløte oppi panna, sammen med steikefettet, og lar den koke opp.

Så krydrer jeg til med litt krydder hvis det trengs. Knallgodt syns jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gjør ofte som svampebob, har i buljongpulver og krydder. Ellers synes jeg rosépeppersaus eller f.eks. hjemmelaget tomatsaus er godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiser ikke kottisser selv, men vet om en del som også bruker bearnaise-saus til (nå i disse 80-talls-retro-tider, liksom :icon_lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er mest glad i sjysauser, og særlig til svinekjøtt. Jeg koker ut panna med litt buljong. Smaker til bed balsamicosirup (eller balsamicoeddik og sukker) og pepper. Jevner med bittelitt maizena, bare en anelse tykkere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hufsa
Jeg pleier bare å ha fløte oppi panna, sammen med steikefettet, og lar den koke opp.

Så krydrer jeg til med litt krydder hvis det trengs. Knallgodt syns jeg  :)

:Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har også fløte oppi panna. Også litt soya saus! Kotelettene krydrer jeg først med 'kjøkkensjef Natvigs krydder blanding. Da blir det bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...