AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 07:31 #1 Skrevet lørdag kl. 07:31 Jeg eksker selv Focaccia og har prøvd å lage det selv mange ganger. Og jeg blir så irritert av å høre at det er så superenkelt å lage! 😖 Har prøvd maaange oppskrifter, følger oppskriftene slavisk. Brukt forskjellige ovner, prøvd meg litt fram med stekestyrke, tid osv. Men ender alltid opp med en focaccia som er enten alt for tung, kompakt, eller alt av krydder og smakstilsetning forsvinner helt. Er det kun meg denne forbannelsen hviler over? Anonymkode: ea4b7...279
mommyaka Skrevet lørdag kl. 07:32 #2 Skrevet lørdag kl. 07:32 He he nop..du er ikke alene... sluttet å lage..bare kjøper 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 07:38 #3 Skrevet lørdag kl. 07:38 Dropp krydder og smak til du behersker basisen. Det som fungerte for meg er å lage deig som ikke trenger å bearbeides, og er veldig bløt. Jeg bruker ikke olje i selve deigen, lager en bløt og enkel deig på vann, gjær, salt, en klype sukker og hvetemel. Hever lunt en drøy time. Velter den ut på ovnsbrett, den er så bløt at den velter utover. Drissler olivenolje, bruker fingre og dytter den ned, slik at du får disse hullene, og den blir jevnt tykk. Lar den heve 30 min til. Drissler flaksalt. Så ovn. Anonymkode: b9620...b5c 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 07:38 #4 Skrevet lørdag kl. 07:38 Den eneste jeg har fått til er denne https://lindastuhaug.no/enkel-speltfocaccia Anonymkode: 9083a...aee
Lili-S Skrevet lørdag kl. 11:19 #5 Skrevet lørdag kl. 11:19 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Jeg eksker selv Focaccia og har prøvd å lage det selv mange ganger. Og jeg blir så irritert av å høre at det er så superenkelt å lage! 😖 Har prøvd maaange oppskrifter, følger oppskriftene slavisk. Brukt forskjellige ovner, prøvd meg litt fram med stekestyrke, tid osv. Men ender alltid opp med en focaccia som er enten alt for tung, kompakt, eller alt av krydder og smakstilsetning forsvinner helt. Er det kun meg denne forbannelsen hviler over? Anonymkode: ea4b7...279 Får du til annen gjærbakst? 1
Belima Skrevet i går, 20:58 #6 Skrevet i går, 20:58 Denne har jeg bakt MANGE ganger og den blir alltid vellykket. https://www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/focaccia
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå